Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Erdoğan: FETÖ'cüler artık bu ülkenin vatandaşı sayılmayacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile ilgili, 'Ne dedik, 'İnlerine gireceğiz, onlar kaçacak, biz kovalayacağız' dedik .Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, şimdi kaçtıkları yerin vatandaşı olsunlar.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-15 14:36:59

Erdoğan: FETÖ'cüler artık bu ülkenin vatandaşı sayılmayacaklar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki toplu açılış töreninde halka hitap etti.

Konuşmasından satırbaşları şöyle;

Ne dedik, 'İnlerine gireceğiz' dedik. 'Onlar kacaçak, biz kovalayacağız' dedik. Kovalıyor muyuz, kaçıyorlar mı? Nereye kaçarlarsa kaçsınlar. Şimdi kaçtıkları yerin vatandaşı olsunlar. Artık onlar bu milletin vatandaşı olarak anılmayacaklar.

Şimdi mağduriyet diyorlar. benim 241 şehidimin ailesi mağdur değil mi? Onları savunmayacaksın bize 15 Temmuz'u yaşatanları mağdur diye göstereceksin. Biz adaletimizin gereğini yargı ile beraber yapıyoruz. 

Şimdi Konya'da on binler ne dedi? (İdam tezahüratları üzerine) Ben daha bir şey demedim. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. 

GÜLEN'E SESLENDİ

Korkaklık senin şanındandır. Sende zerre kadar yürek varsa gel, gidip Amerika'ya sığınma. Gelemez, niye korkakların şanı kaçmaktır. Korkaklar zafer takı dikemez. Onu yiğitler diker.

15 TEMMUZ ANITI

İstanbul ve Ankara'da 15 Temmuz anıtı dikeceğiz.

Dabık'a ilerliyoruz. Orada 5 bin kilometrekarelik alanı terörü arındıracağız. Bizim kimsenin toprağında yerimiz yok. Ama ülkemizde 3 milyona yakın mülteci var. Onlara yer açalım.

Başika üssümüz konusunda da kimse konuşmasın. Bu üs orada duracaktır. Çünkü Başika aynı zamanda Türkiye'ye olabilecek terör saldırıları için bir sigortadır.

Haber Ara