Dolar

32,5825

Euro

35,0539

Altın

2.458,73

Bist

9.820,04

Erdoğan'dan Arabistan dönüşü açıklama

Suudi Arabistan dönüşü açıklamalarda bulunan Erdoğan ziyareti değerlendirdi. Erdoğan'ın Hasan Karakaya açıklaması sırasında sesinin titrediği görüldü. İşte o açıklamalar;

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-31 19:35:17

Erdoğan'dan Arabistan dönüşü açıklama

Bu ziyaret vesilesiyle iki ülke arasında mükemmel ilişkilerin her alanda daha da geliştirilebilmesi için atılacak adımlar nelerdir, bunları ele alma fırsatını bulduk. Suudi Arabistan'la bölgesel konuları da aramızda değerlendirdik. Görüşmelerimizde ikili ilişkilerimizin yanı sıra bölgesel konuları ele alırken tabii ki en önemli adım ikili ilişkilerde Stratejik İşbirliği Konseyi kurulması kararının alınması oldu.

KARAKAYA'NIN VEFATI

Değerli kardeşim Hasan Karakaya'yı yitirdik. Bir yol arkadaşımdı. Hemen hemen her seyahatimde yanımdaydı. Güçlü bir kaleme sahipti. Medya dünyasına da sabırlar diliyorum.

YENİ ANAYASA

-Arama konferansını halkla yapabiliriz.Bir nevi kamuoyu araştırması diyebiliriz. Arama Konferansı, toplumsal mutabakatın sağlandığı bir Anayasa oluşturulmasına çok yardımcı olacaktır.

BAŞKANLIK SİSTEMİ

Şu anda gelişmiş ülkelerin kahir ekseriyetinde bu sistemi, partili başkan olduğunu görüyoruz. Bizler de Beştepe'de bu alanda konuşacak akademisyen, medya dünyasından kimler varsa hepsini dinleme fırsatı bulacağız

Haber Ara