Dolar

32,5251

Euro

34,8582

Altın

2.430,15

Bist

9.645,02

Vali maaşı ne kadar olacak? Temmuz ek zammından sonra vali maaşları ne kadar artacak?

Vali maaşı ne kadar olacak? Temmuz ek zammından sonra vali maaşları ne kadar artacak? dünya genelinde ekonominin kötü olması bütün iş kollarını etkiledi. Temmuz ayında yapılacak olan ek zam oranı mesleklere göre farklılık gösteriyor. Vali maaşlarında da değişim gözlemlenecek. Peki ama vali maaşları ne kadar olacak? En düşük vali maaşı ne kadar 2022? İşte temmuz ek zam sonrası vali maaşları...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-06-21 14:59:51

Vali maaşı ne kadar olacak? Temmuz ek zammından sonra vali maaşları ne kadar artacak?

Dünya genelinde ekonominin kötü olması bütün iş kollarını etkiledi. Temmuz ayında yapılacak olan ek zam oranı mesleklere göre farklılık gösteriyor. Vali maaşlarında da değişim gözlemlenecek. Peki ama vali maaşları ne kadar olacak? En düşük vali maaşı ne kadar 2022? İşte temmuz ek zam sonrası vali maaşları...

Vali maaşı ne kadar olacak?

Enflasyon rakamlarına göre ek zam oranı Temmuz ayında belirlenecek. Haziran sonunda kesinleşecek olan enflasyon rakamları için ortalama oran verilmeye başlandı.

Ekonomistlerin bahsettiği rakam %35. Enflasyon oranı ay sonuna kadar büyük bir ivme kazanmazsa %35 civarında bir artış gözlemlenecektir.

Temmuz ekranından sonra vali maaşları ne kadar artacak?

Enflasyon rakamlarına göre her iş kolunda %35'lik artış bekleniyor. Alınan maaşlara göre farklılık gösterecek olan bu oran şu an için net bir rakamı temsil etmiyor.

Eğer %35'lik zam direkt olarak uygulanırsa; en düşük 23.581 TL olan vali maaşı 31.834 olarak güncellenecek. Mesleğe yıllarını vermiş olan valilerin maaşlarında değişiklikler olabilir.

Emekli zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuz zammı emekli maaşı kaç TL olacak?
Avukat maaşına ne kadar zam yapılacak? Temmuz zammından sonra avukat maaşları ne kadar olacak? Yeni başlayan avukat maaşı ne kadar artacak?

 

Haber Ara