Dolar

32,2627

Euro

34,7251

Altın

2.398,52

Bist

10.276,88

Camdan cama sağlık, Ramazan’ın bereketi ile buluşuyor

Vakıf Taşdelen Su ülkemizin en köklü markalarından. Asırlara dayanan bir geçmişi var. Bu miras modern bir kimlikle buluşuyor günümüzde.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-06 23:05:24

Camdan cama sağlık, Ramazan’ın bereketi ile buluşuyor

Vakıf Taşdelen Su, Ramazan ayının yaklaştığı şu günlerde, sağlıklı su tüketimine dikkat çekiyor. Hem sıcak havanın etkisi hem de oruçla gelen susuzluk nedeniyle su tüketimi büyük önem taşıyor.  Bu nedenle Ramazan ayında su tüketimine daha çok dikkat edilmeli ve iftar sonrası saat başı en az 1-2 bardak su içilmelidir.

Oruç tutarken metabolizmanın su ihtiyacının değişmediği hatta sıcaklara bağlı olarak arttığı unutulmamalıdır. Ramazan ayı boyunca sağlıklı kalmak için aksatmadan mutlaka günde 2,5-3 litre su tüketmeye dikkat etmeniz önerilir.

Tüketiciye fayda sağlayacak ürünler ve hizmetler sunmayı hedefleyen Vakıf Taşdelen Su, sektörün ana dinamikleri dışında ezber bozan ve ilkleri başaran bir kimliğe sahip.

Vakıf Taşdelen Su'yun kalitesi, dünyaca ünlü şefler ve sömeliyelerden oluşan The International Taste & Quality Institute (iTQi) tarafından en yüksek seviye olan 3 Altın Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü'ne layık görüldü.

Vakıf Taşdelen Su marka kültürünün yapı taşı olan 3 litre cam şişeye ek olarak, ‘camdan gelen sağlık' kavramını çok daha ileriye taşımayı hedefliyor.

Bu amaçla ciddi bir araştırma ve geliştirme süreci sonucunda 15 litre cam damacana gibi sektörü ileri bir noktaya taşıyan öncü bir adım attı.

15 litre cam damacana su sektöründe yepyeni bir segmentin yolunu açtı.

Tüketici tarafında da özellikle son yıllarda hızla yükselen sağlıklı yaşam anlayışının karşılığı olarak büyük ilgi gördü.

Fakat 15 litre cam damacananın en büyük farklılıklarından biri de, sektörde sadece Vakıf Taşdelen'de olan cam boru ve koruma kasasına sahip Tüketici tarafında da özellikle son yıllarda hızla yükselen sağlıklı yaşam anlayışının karşılığı olarak büyük ilgi gördü.

Fakat 15 litre cam damacananın en büyük farklılıklarından biri de, sektörde sadece Vakıf Taşdelen'de olan cam boru ve koruma kasasına sahip olması. 

Suyun cam damacanadan uzanan yolculuğunu cam boru ile destekleyerek sağlık alanında eşsiz bir ürün kullanımını oluşturdu.

Haber Ara