Dolar

32,5762

Euro

34,9963

Altın

2.463,44

Bist

9.886,96

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS sonuçlarının açıklanma tarihi | Üniversite sınavı sonuçları 2022 ne zaman?

Öğrencilerin ter döktüğü üniversite sınavı sona erdi. Milyonlarca öğrencinin beklediği sınav sonuçları ile ilgili araştırmalar sürüyor. ' YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusu yanıtını arıyor. Peki, TYT, AYT, YDT YKS sınav sonuçları hangi tarihte belli olur? ÖSYM takvimiyle sınav sonuçlarının açıklanma tarihi...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-06-19 09:59:29

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS sonuçlarının açıklanma tarihi | Üniversite sınavı sonuçları 2022 ne zaman?

Öğrencilerin ter döktüğü üniversite sınavı sona erdi. Milyonlarca öğrencinin beklediği sınav sonuçları ile ilgili araştırmalar sürüyor. " YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusu yanıtını arıyor. Peki, TYT, AYT, YDT YKS sınav sonuçları hangi tarihte belli olur? ÖSYM takvimiyle sınav sonuçlarının açıklanma tarihi...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Öğrencilerin ter döktüğü sınavlar geride kaldı. Sonularını heycanla bekleyen öğrenciler için ÖSYM takvim yayımladı. Takvime göre YKS sonuçları 20 Temmuz Çarşamba tarihinde açıklanacak.

2023 sınav sistemi değişir mi?

ÖSS'den bu yana üniversite sınavının adı yıllardır değişiyor. Öğrenciler her yıl "sistem değişir mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Şimdiki sistemin değiştirilip değiştirilmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Aynı sistemle 2023 sınavlarının da yürütüleceği düşünülüyor.

Eczacılık fakültesi başarı sıralaması 2022 | Eczacılık başarı sırası ve kontenjanları | Eczacılık için sıralama kaç olmalı?
Mimarlık fakültesi başarı puanı kaç olmalı? 2022 Mimarlık başarı sırası ve mimarlık kontenjanı

Haber Ara