Dolar

32,2081

Euro

34,8604

Altın

2.444,95

Bist

10.218,58

EBA TV yarının ders programı TRT EBA TV canlı ders izle!

EBA TV canlı ders saatleri uzaktan eğitime devam eden ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri tarafından merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı, kademeli olarak başlattığı yüz yüze eğitim devam ederken bir yandan da yüz yüze eğitim henüz başlamayan sınıfları ile uzaktan eğitime devam eden öğrenciler için eba gov tr üzerinden haftalık ve günlük ders programını paylaşmakta. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ERT EBA TV ders yayını açıklanan ders programına göre yapmakta. EBA TV yarının ders programı TRT EBA TV canlı ders izle!

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-11 20:14:25

EBA TV yarının ders programı TRT EBA TV canlı ders izle!

Milli Eğitim Bakanlığı TRT EBA TV canlı ders anlatımına ilişkin ilkokul, ortaokul ve lise ders programı yayınlanmakta. EBA'da yayınlanan yayın akışı ve TRT EBA TV canlı anlatım haftalık ders programı çerçevesinde dersler TRT EBA TV canlı yayını aracılığıyla belirlenen saatler arasında yayınlanıyor.

TRT EBA ilkokul Okul Öncesi, 1. Sınıf, 2. Sınıf, 3. Sınıf, 4. Sınıf, Özel Eğitim, TBA, TRT EBA ortaokul 5. Sınıf, 6. Sınıf, 7. Sınıf, 8. Sınıf, İHO, Özel Eğitim, TBA, TRT EBA lise 9. Sınıf, 10. Sınıf, 11. Sınıf, 12. Sınıf, AİHL, MTAL, TBA ders programı saatleri aşağıda yer almaktadır.

TRT EBA TV ders programı

eba-tv-ders-programı-1

eba-tv-ders-programı-2

eba-tv-ders-programı-3

TRT EBA TV canlı ders programı için tıklayın.

Haber Ara