Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Twitter kullanıcıları bir yazarı öldürdü

Micro Blog Sitesi Twitter'ın kullanıcıları, yazar George R. R. Martin'in ölüm haberini yaydı...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-10 04:33:11

Twitter kullanıcıları bir yazarı öldürdü

Efsanevi İngiliz müzik grubu Beatles'ın yapımcısı George Martin'in ölümü Micro Blog Sitesi Twitter'i karıştırdı. Birçok Twitter kullanıcısı, tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Game of Thrones dizisine konu olan ‘Buz ve Ateşin Şarkısı' kitap serisinin yazarı George R. R. Martin'in öldüğünü sandı.

Ajanslarda yer alan habere göre; En ünlü projesi Beatles müzik grubu olan yapımcı George Martin, 90 yaşında hayatını yitirdi. Yapımcının ölüm haberini, grubun davulcusu Ringo Starr verdi.

Bu haber Twitter'i karıştırdı. Bazı kullanıcılar, tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Game of Thrones dizisine konu olan ‘Buz ve Ateşin Şarkısı' kitap serisinin yazarı George R. R. Martin'in öldüğünü sandı

Bazı kullanıcılar da konuya açıklık getirmeye çalıştı.

​David Simon adlı Twitter kullanıcısı, “Game of Thrones hayranları bugün neredeyse kalp krizi geçiriyordu. Huzur içinde yat, George Martin” diye yazdı.

Bogdan Porohnyak rumuzlu kullanıcı da, “George Martin öldü haberinden muhtemelen birçok Game of Thrones hayranı kendini kötü hissetmiştir” ifadelerini kullandı.

Bir diğer mesajda ise, “Huzur içinde yat, George Martin. Müzik hayranı olmayanlar için: bunun, yeni Game of Thrones kitabıyla hiçbir ilgisi yok” dendi.

Haber Ara