Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Türkmen Dağı'na yoğun top atışı sürüyor

Esed rejimine ait birlikler, Suriye'nin Lazkıye kırsalındaki Türkmen Dağı ve Cebel Ekrad'a yoğun top atışı gerçekleştiriyor.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-13 17:06:50

Türkmen Dağı'na yoğun top atışı sürüyor

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Suriye'de rejim güçleri, muhaliflerin kontrolündeki noktalara yönelik saldırılarını sürdürüyor. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Rejim, bölgeye hakim noktalara yerleştirdiği, havan, füze ve tanklarla Türkmendağı'ndaki Yamadı ve Karaman köyleri ile Cebel Ekrad'daki Et Tüffahiye ve Kbeyni köylerini vuruyor.

Bölgedeki patlama sesleri Yayladağı ilçesinden de duyuluyor.

Rejim güçleri dün, aynı bölgelere kara harekatı başlatmış, gün boyu süren çatışmalarda muhalifler saldırıları püskürtmüştü.

Faysal Bozkurt
Haberinizde Türkmen dağı ve cebeli ekrad diyorsunuz.Yani (Kürt Dağı)nı Arapça söylüyorsunuz, Doğrusu bu tuhafıma gitti. Ya ikisini de arapça ya da ikisinide türkçe söylemeniz gerekmezmiydi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Prof. Özkaya: 'Antioksidan ve vitamin takviyeleri ömrü kısaltıyor'

Haber Ara