Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

'Trump Gülen'i iade edebilir'

Debka'da çıkan bir haberde Trump'ın Gülen'i Türkiye'ye iade edebileceği belirtildi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-12 16:35:34

'Trump Gülen'i iade edebilir'

İsrail istihbaratı MOSSAD'a yakınlığıyla bilinen Debka'da çıkan habere göre, Trump Fetullah Gülen'i Türkiye'ye iade edebilir.

Haberde Suriye meselesinde ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında üçlü bir pakt oluşabileceği ifade edildi.

Bu çerçevede de; Putin Trump'a Edward Snowden'ı, Trump ise Erdoğan'a FETÖ elebaşı Gülen'i teslim edebilir.

Trump'ın "IŞİD'i tamaman yok etme" sözünü verirken 'çok ciddi' olduğunun altına çizen Debka, bu durumun iade konusunu kolaylaştıracağını savundu.

 

ahsen
gülen islam dünyasının hiç değil batı dünyasının değil ancak dünyayı masa başında yöneten mossad kgb cia gibilerin taşeronu ancak onlar karar verirse bize verirler.biz nemi yapalım.tarihde bunun gibiler yok oldu gitti.bunun akıbetide aynı olacak.
Araştırmacı
MOSSAD iyi savurmuş.Ben milyonda bir dahi ihtimal görmüyorum.
hakan
hiç umutlanmayın abd nin dünyanın her tarafında gülen gibi binlerce hain tetikcisi var,onların abd ye güvenleri yer yeksan olur,vermez ama acuzeye döndürerek iade edebilir

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Devlet Bahçeli: 'Göz kamaştıran gelişmeler olacak…'

Haber Ara