Dolar

43,6340

Euro

52,0098

Altın

7.083,92

Bist

13.797,04

Suudi Arabistan'a bir tepki de İslami Cihad'dan

İslami Cihad Hareketi, Suudi Arabistan Prensi'nin hareketi 'bölgede kaos' çıkarmakla ilgili suçlamasına cevap verdi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-11 14:57:12

Suudi Arabistan'a bir tepki de İslami Cihad'dan

İslami Cihad'dan yapılan açıklamada, "Söz konusu açıklamaları kınıyor ve doğruluk payının olmadığını vurguluyoruz. Bunlar Filistin davasını tasfiye etmek isteyen İsrail'den başkasına hizmet etmez" ifadesine yer verildi.

Hamas tarafından yayımlanan kınama mesajında da Faysal'ın ifadelerinin "gerçek dışı ve iftira" olduğu belirtilerek, "Bu açıklamalar, Filistin halkına, davasına ve direnişine bir hakarettir" ifadesine yer verilmişti.

NE OLMUŞTU?

Suudi Arabistan Prensi Turki el-Faysal'ın dün Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen İran muhalefeti toplantısında "İran, Hamas, İslami Cihad Hareketi, Hizbullah ve El-Kaide'yi bölgede kaos çıkarmak için destekledi" ifadesini kullanmıştı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Forkliftle kuyumcu soyup eşekle kaçtı

Haber Ara