Dolar

32,3556

Euro

34,8449

Altın

2.406,52

Bist

10.276,88

Sigara krizi uçağa iniş yaptırdı

Sigara krizi tutan adam sigara içmek için 12000 metre yükseklikte uçan uçağın arka kapısını açarak pilotu acil iniş yapmak zorunda bıraktı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-23 20:23:08

Sigara krizi uçağa iniş yaptırdı

Almanya'nın Münih şehrinden Canada'nın Vancouver şehrine uçan uçakta bir yolcu kalkıştan kısa bir süre sonra yaklaşık on iki bin metre yükseklikte bağırarak sigara içmek için uçağın arka kapısını açmaya çalıştı.

HAMBURG HAVA LİMANINA MECBURİ İNİŞ YAPTI

Bunun üzerine uçak kurtarma ekipleri ve doktorun hazır olarak bekletildiği Hamburg hava limanına acil iniş yaptı.

Birinci sınıf yolcu kabininde oturan Dan losch isimli yolcu. uçağın çıkış kapısını açmaya çalışan yolcunun kalkış esnasında gergin olduğunun ve uçak yükseldikçe yolcunun gerginleştiğini ve bunun üzerine sigarasını yakmak için bağırıp etrafa tehditler savurarak uçağın arka kapısını açmaya çalıştığını söyledi.

RUH SAĞLIĞI BOZUK

Ruhsal sağlığı bozuk olduğu belirtilen adam olaydan sonra bir psikiyatrı kilniğinde tedavi altına alındı. Polisin olayı soruşturmadığı belirtildi.

PİLOT SOĞUKKANLI DAVRANDI

Olaydan dolayı uçağın uçuşu üç saat gecikti. Birinci sınıf kabinde yolculuk yapan Losc isimli yolcu ayrıca olay anında pilotun çok soğuk davranıp her şeyi kontrol altına aldıktan sonra uçağı Hamburg hava limanına indirdiğini söyledi.

Haber Ara