Dolar

44,6125

Euro

51,7052

Altın

6.679,85

Bist

12.927,55

Salih Müslim ABD'yi yalanladı

ABD Savunma Bakanlığı'ndan bir yetkili, Suriye'nin kuzeyinde havadan yapılan silah yardımının YPG'ye gitmediğini iddiasına PYD Eş Başkanı Salih Müslim’den yalanlama geldi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-14 15:45:21

Salih Müslim ABD'yi yalanladı

ABD'nin yalanladığı "YPG'ye 50 silah yardımı" haberiyle ilgili PYD Eş Başkanı Salih Müslim de açıklama yaptı.

Amerika'nın kendilerine silah gönderdiğini doğrulayan Müslim, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, "O silahlar Türkiye'ye sokulursa, PYD'yi yok ederiz" sözlerine yönelik ise, "Kimseye saldırmıyoruz ancak bize saldıranlara karşı da kendimizi savunuruz" açıklamasında bulundu.

ANF'ye konuşan Müslim, "Bize ve müttefik olduğumuz gruplara 50 ton silah gönderildi. Bu daha başlangıç, silahların devamı da gelecek" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Saldırganların kullandığı otomobil

Haber Ara