Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Rusya'nın gözü Türkiye'nin kapılarında

Rusya, Ankara'ya, Türkiye-Suriye sınırındaki gümrük kapılarına uluslararası gözlemci davet etmesini tavsiye etti.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-12 00:45:09

Rusya'nın gözü Türkiye'nin kapılarında

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Moskova'nın Ankara'ya Suriye'ye yardımların gittiği Türkiye-Suriye sınırına uluslararası gözlemcileri davet etmeyi teklif ettiğini bildirdi.

"GÜMRÜK KAPILARINI ULUSLARARASI GÖZLEMCİLER DENETLESİN"

Zaharova konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Ankara'ya iyi niyet göstergesi olarak Suriye'ye giden kamyonların denetlenmesi için gümrük kapılarına uluslararası gözlemcileri davet etmeyi teklif edebiliriz. Bu, Ankara'nın dedikleri doğruysa Türkiye'nin yasadışı sevkiyatlara karıştığı efsanesini ve bu yöndeki suçlamaları yok etmenin en kolay seçeneğidir."

Zaharova açıklamalarında, Moskova'nın Türkiye'nin bu teklife tepkisini duymak istediğini belirtti.

Dost
Tavsiye ile iş yapmıyoruz eğer siz yapıyorsanız sivilleri bombalamayı bırakın ve müslümanların topraklarından defolup gidin
Abdullah
Türkiye kamyonları açsın ve muhalifler lojistik destekten tamamen mahrum kalsın sizler müslümanları daha rahat öldüresiniz diye mi? Ben devletin yerinde olsam eli silah tutan ne kadar suriyeli varsa hepsini asker alır onları eğitir, sonra esad ve rusların üzerine gönderirim. Savaştan kaçanları da cezalandırırım. Vatanlarını, topraklarını, namuslarını kaybetmiş bu kadar genci ne diye türkiyede besliyor ki, suriye işgal altındayken savaştan kaçan bu gençlerin yedikleri her lokma haramdır.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara