Dolar

44,0680

Euro

51,2016

Altın

7.301,96

Bist

12.792,81

Rejim uçakları buğday ambarını hedef aldı

Suriye Hava Kuvvetleri'ne ait uçaklar, İdlib iline bağlı Kafr Nabl Kasabası'ndaki buğday ambarlarına iki ayrı hava saldırısı düzenledi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-30 17:34:21

Rejim uçakları buğday ambarını hedef aldı

Ajansların haberine göre, Maaret El-Numan Kasabası doğusunda kalan ve muhaliflerin kontrolünde olan Kafr Nabl Kasabası'ndaki buğday ambarlarına biri dün akşam saatlerinde, diğeri de bugün sabah saatlerinde olmak üzere iki ayrı hava saldırısı yapıldı.

Yerel kaynaklar, Suriye Hava Kuvvetleri'ne ait uçaklar tarafından gerçekleştirilen her iki saldırıda halka ait olan buğday ambarlarının hedef alındığı ve saldırı sırasında ambarlarda çalışan 5 kişinin öldüğünü, 17 kişinin de yaralandığını belirtti.

Yaralılar, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nın karşısında bulunan Bab-Al Hava Sınır Kapısı'ndaki sahra hastanelerinde tedavi altına alındı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Dünyada 1 milyar çocuk yetim, öksüz ya da sosyal yetim'

Haber Ara