Dolar

32,2580

Euro

35,0693

Altın

2.467,33

Bist

10.319,96

PKK da Almanya'da sokağa indi

Almanya'nın Hamburg kentinde G-20 Zirvesi sırasında sokakları savaş alanına çeviren göstericilerin arasında PKK'lıların da olması dikkat çekti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-08 13:02:32

PKK da Almanya'da sokağa indi

Almanya'da G-20 Liderler Zirvesi'nin düzenlendiği Hamburg ketinde zirve karşıtı gösterilerde protestocular sokakları savaş alanına çevirdi.

PKK HAMBURG'DA

Gösterilerin gece gündüz devam ettiği Hamburg'da, PKK sempaztizanları sokakları ateşe veren gruplarla birlikte hareket etti. FETÖ ve PKK'ya her fırsatta kol kanat geren, Türk siyasetçileri susturup örgütlere salon kiralayan, Belçika'da PKK çadırı açıp örgüt propagandası yapanları destekleyen Almanya, örgütün gerçek yüzüyle karşılaşmış oldu.

CUMHURBAŞKANI AVRUPA'YI UYARMIŞTI! "O YILAN HER AN SİZİ DE SOKABİLİR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'de PKK'nın çadır kurmasına izin verilmesine sert tepki göstermiş, Batı'nın teröre karşı tutumunu sert sözlerle eleştirmişti. Erdoğan, "Brüksel'de veya AB'nin herhangi bir şehrinde bu bombalarının patlamaması için hiçbir sebep yok. Mayın tarlasında dans etmek gibidir bu. Koynunuzda yılan besliyorsunuz. Beslediğiniz o yılan her an sizi de sokabilir. Bombalar sizin şehirlerinde patladığında bizim ne hissettiğimizi anlayacaksınız, ancak çok geç olacak" demişti.

Haber Ara