Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Payitaht Abdülhamid'de salgın! İşte Payitaht Abdülhamid 28. bölüm fragmanı!

TRT 1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümü merakla beklenirken 28 bölüm fragmanı yayınlandı. Buna göre Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümünde sarayda salgın yaşanıyor! İşte Payitaht Abdülhamid'deki salgına ilişkin ayrıntılar...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-03 18:14:34

Payitaht Abdülhamid'de salgın! İşte Payitaht Abdülhamid 28. bölüm fragmanı!

TIMETURK | HABER MERKEZİ

TRT 1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid, 1 Aralık Cuma günü 27. bölümü ile ekranlara geldi. Dizide tarihe ilişkin çok önemli ayrıntılar konu edilirken, en dikkat çeken ayrıntılardan biri Sultan Abdülhamid'in elinde tuttuğu ve hikâyesini anlattığı bir fotoğraf karesi oldu. Padişah Abdülhamid'in ifadesiyle "İki sıradan askerin" Sultan Abdülaziz ile çektirdiği bu fotoğraf karesi ve sonrasında anlatılan 'bileklerini kesti' hadisesi izleyicilerin merakını cezbetti. Payitaht Abdülhamid 27. bölüm sonunda ise Sultan Abdülaziz'in öldürülme sahnesi ekranlara taşındı.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 28. BÖLÜM: SARAYDA SALGIN!

Payitaht Abdülhamid'in 28. bölümü ise 27. bölüm kadar konuşulacak. Dizinin son bölümünün hemen ardından yayınlanlanan fragmanda Payitah'ta salgın yaşandığı görülüyor. İşte fragmanın ve salgının ayrıntıları:

Gençlerin Padişah Abdülhamid ile konuşmak istediklerini söylüyor. Sultan Abdülhamid gençlerin karşısına çıkıyor ve onları sarayda ağırlıyor. Yemen sırasında dağıtılan sular ise zehirli! Parvus'un Vladimir'e bir ilaç veriyor ve Vladimir yemekte dağıtılacak suları zehirliyor. Olay sonrası "Abdülhamid gençleri zehirledi" haberleri yapılıyor ve Şehzade Abdülkadir, babası Sultan Abdülhamid'e "Şimdi de kendinize muhalefet edenleri susturmak için bu yolu mu buldunuz?" diyor. Sultan Abdülhamid de "Sen de bu haberlere inandın öyle mi?" karşılığını veriyor.

Gençleri Sultan Abdülhamid'in zehirlediği haberleri ahalinin de gündemine giriyor. Salgın yayılıyor ve Sultan Abdülhamid saraydan çıkarak hastaneyi ziyaret ediyor. Bu esnada bir kadının "Padişah bildik, itaat ettik hürmet ettik. Sabi sübyana ettiğine bak! Yazık değil mi bu gençlere?" diyor.

Salgın halk arasında yayıldığı kadar, sarayda da etkisini gösteriyor. Naime Sultan sallgından etkileniyor ve yatağa düşüyor.

İNGİLİZLER SULTAN ABDÜLHAMİD'İ TEHDİT EDİYOR

Fragmanın ilerleyen sahnelerinde ise İngilizler Sultan Abdülhamid'e salgını durdurabileceklerini söylüyorlar. Ancak karşılığında Sultan Abdülhamid'in iktidardan çekilmesini istiyorlar.

Payitaht Abdülhamid 28. bölüm fragmanı için TIKLAYINIZ

Haber Ara