Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Merkel, Sisi'yi dünyaya rezil etti!

Sisi ile ortak basın toplantısı düzenleyen Merkel, Mısır'da ki idam cezalarına karşı olduklarını belirterek tepkisini dile getirdi

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-03 22:54:27

Merkel, Sisi'yi dünyaya rezil etti!

Başbakanlıkta, Sisi ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Merkel, Sisi ile Mısır'da Müslüman Kardeşler ve muhalefet üyelerine verilen idam cezalarını görüştüklerini kaydederek, "Çok sayıda idam cezası var. Bize göre bunlar engellenmeli. Almanya idam cezasına karşı" dedi.

Mısır'ın bölgesinde ekonomik gelişme ile istikrara ulaşmak için çaba gösteren bir ülke olduğuna işaret eden Merkel, görüşmede Mısır'ın Sina Yarımadası'nda istikrarı sağlamaya çalıştığından bahsettiğini anlattı.

''TERÖR SUÇUNDAN DAHİ OLSA...''
Almanya ve Mısır arasında sıkı bir birlikteliğin olması için birçok güzel nedenin olduğunu ifade eden Merkel, "Bazı konularda farklı fikirlerimiz var. Bunlardan biri de her ne sebepten olursa olsun hatta terör suçundan olsa dahi insanların ölüm cezası ile cezalandırılmamaları" diye konuştu.

duyarlı
çok komiksiniz,oyunculuk yeteneğiniz sıfır,
Önder Balcı
Hikayeden tepki... Meydanlarda binlerce mazlum kurşunlanırken , diri diri yakılırken dilini yutanlar şimdi idama karşıymış. Çıkarı öyle gerektirdiği için karşı.Çünkü olur da idamlardan dolayı mısır karışırsa çok sevdikleri darbeci sisi nin hali nice olur

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara