Dolar

43,2725

Euro

50,5220

Altın

6.533,01

Bist

12.747,88

Kati Piri'den 'PKK' açıklaması

Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Kati Piri, PKK ve dokunulmazlıklar konusunda açıklama yaptı...

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-23 06:40:35

Kati Piri'den 'PKK' açıklaması

ODATV.com'un aktardığı bilgide; TBMM'de dokunulmazlıkların kaldırılmasına sert tepki gösteren Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Kati Piri, tutumuna yönelik eleştiriler üzerine şimdiye kadar PKK yanlısı hiçbir açıklama yapmadığını savundu.

Hollandalı sosyalist Kati Piri, kendisinin, “PKK tarafından öldürülen sivillere ilişkin herhangi bir açıklama yapmadığını, PKK ve HDP yanlısı olduğunu” belirten bir Twitter mesajına Twitter hesabından yanıt verdi.

 “Yaptığım PKK yanlısı bir tek açıklamayı bulun, sadece bir tanesi” sözleriyle rest çeken Piri mesajında “Sizin için eleştiri eşittir terörizm” sözlerini de kullandı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Melissa Vargas'tan o görüntüyle ilgili açıklama

Haber Ara