Dolar

42,7119

Euro

50,2322

Altın

5.885,92

Bist

11.394,35

İsrail Filistinli sanatçıyı şarkısından dolayı gözaltına aldı

İşgalci İsrail güvenlik güçleri Filistinli bir sanatçıyı ekibiyle birlikte yaptığı şarkıdan dolayı gözaltına aldı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-30 15:59:52

İsrail Filistinli sanatçıyı şarkısından dolayı gözaltına aldı

TIMETURK | HABER MERKEZİ

İsrail güvenlik güçleri Batı Şeria ve Kudüs bölgelerinde düzenlediği gözaltı operasyonunda aralarında Filistinli sanatçı ve ekibinin bulunduğu 16 kişi gözaltına aldı.

Filistinli haber sitelerinde yer alan habere göre İsrail güvenlik güçleri, Ramallah batısında bulunan Beyt Rima bölgesinde Filistinli sanatçı Muhammed Bergusi'yi ekibiyle birlikte gözaltına aldı. Bergusi son zamanlarda düğünlerde ve özel yerlerde, İsrail Halmiş yerleşim bölgesine operasyon düzenleyen Ömer El-Abd'ı konu alan şarkısıyla tanınmıştı.

Filistinliler bu gözaltı kararına tepki olarak sosyal medyada Bergusi'nin Ömer El-Abdı ve Esir Kerem El-Mısri'yi konu alan iki şarkısını paylaşmaya başladı.

Hamas operasyonlarını desteklemeyi veya övmeyi provokasyon olarak nitelendiren İsrail son zamanlarda sosyal medyada ki paylaşımlar nedeniyle çok sayıda Filistinliyi gözaltına almıştı.

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Elektrikli otomobil alev topuna döndü

Haber Ara