Dolar

43,6455

Euro

51,9359

Altın

6.909,21

Bist

14.180,48

İsrail askerlerinin vurduğu genç kız öldü

İsrail askerlerinin Nablus'ta açtığı ateş sonucu başından vurulan Filistinli Semah Abdulmumin (18) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-16 18:23:41

İsrail askerlerinin vurduğu genç kız öldü

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin 23 Kasım'da yaraladığı Abdulmumin'in tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi.

Abdulmumin'in amcası Hüseyin Abdulmumin AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeğeninin, ailesiyle birlikte Nablus'un güneyindeki Havara kontrol noktasından geçerken İsrail askerleri tarafından başından vurulduğunu, o günden bu yana da komada olduğunu söyledi.

Hasan Hüseyin Bakay
filistinli ölenlerin akrabaları israil aleyhine uluslararası mahkemelerde tazminat ve ceza talepli kan davası açmalı, buna avukatlar ve savcılar önayak olup destek vermeli sivil bölgelere saldırılar konusunu uluslararası konuma taşımalıdırlar.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Kesik baş' cinayetinden sonra bir ceset daha!

Haber Ara