Dolar

42,9562

Euro

50,5750

Altın

5.966,21

Bist

11.261,52

İran Parlamentosu'ndaki Kürt vekillerden BM'ye Afrin mektubu

İran Parlamentosu’ndaki PYD destekçisi Kürt parlamenterler Genel Sekreteri Antonio Guterres’e bir mektup göndererek BM’nin Türkiye ordusunun Afrin'e yönelik operasyonunu acilen durdurmasını istedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-22 13:24:01

İran Parlamentosu'ndaki Kürt vekillerden BM'ye Afrin mektubu

Kürdstan 24'ün haberine göre Afrin'e Zeytin Dalı Operasyonu'na ilişkin BM ve uluslararası toplumun sessiz kaldığını söylenen mektupta “BM ve uluslararası toplum Erdoğan'ın Suriye Kürtleri'ne karşı saldırılarına sessiz. BM, ABD, Rusya ve uluslararası toplumun bir şey yapacağından çok umutlu değiliz fakat bunu istemeyi bir görev olarak görüyoruz. Tarih, DAİŞ'e karşı savaşta Suriye ve Irak Kürtlerinin yiğitlik ve kahramanlığını hiçbir zaman unutmayacak” denildi.

 

harun kara
Marksist-ateistleri kürt olduğu gerekçesiyle kutsayıp ırkçılık çukuruna yuvarlanan sözde Müslümanlara yazıklar olsun.Ulusal çıkarlarını ümmetin maslahatlarına tercih eden devletlerede yazıklar olsun.İran ın halen ümmete sayısız acılar yaşatan islam düşmanı pkk yı türkiye ile pazarlık konusu yapabilmesi utanç olarak fazlasıyla yeter.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Çukurca'da kurt sürüsü görüntülendi

Haber Ara