Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

İngiltere Başbakanı'nın çok konuşulan pantolonu Güngören'den

İngiltere Başbakanı Theresa May'in tartışma yaratan 995 sterlinlik (4380 TL) pantolonunun İstanbul Güngören'de bir deri firmasında üretildiği ortaya çıktı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-19 14:48:48

İngiltere Başbakanı'nın çok konuşulan pantolonu Güngören'den

Habertürk'ün Mirror Gazetesi'nden aktardığı habere göre İngiliz modacı Amanda Wakaley'in imzasını taşıyan pantolon, İstanbul Güngören'de bir fabrikası ve Zeytinburnu'nda bir mağazası bulunan “Pasha” adındaki bir deri firması tarafından üretildi.

EĞİTİM BAKANI ELEŞTİRMİŞTİ

May'in pantolonu Eğitim Bakanı Nicky Morgan'ın da tepkisini çekmişti. Morgan, “Bir pantolona bu kadar para harcasaydım seçmenlerimin gözüne bakamazdım” demişti.

Ancak Morgan'ın da 950 sterlinlik (4 bin TL) bir deri çantası olduğu ortaya çıkmıştı.

MAY: HALKTAN UZAK DEĞİLİM

May konu ile ilgili "Noel yemeğinde hindi yerine kaz yemeyi tercih etmesinin ya da moda tercihlerinin 'halktan uzak olduğu' anlamına gelmediği" açıklamasında bulunmuş ve şöyle söylemişti:

"Başbakanlık görevine geldiğimde yaptığım açıklamada, herkesin faydasına olacak bir ülke için çalışacağımı söyledim. Halktan da bu yönde talepler işittim. Siyasetçilerin halkın içine karışarak bunları dinlemesi önemli. Ben de bunu yapmayı sürdüreceğim. Herkesin yaşayabileceği bir ülkeye sahip olmamız önemli."

Haber Ara