Dolar

44,8796

Euro

52,8285

Altın

6.933,40

Bist

14.558,10

Helikopter düştü, büyükelçiler öldü

Gilgit bölgesinde 17 kişiyi taşıyan helikopter düştü. İki pilot, Norveç ve Filipinler'in büyükelçileri, Malezya ve Endonezya büyükelçilerinin eşleri öldü.

12 Yıl Önce Güncellendi

2015-05-08 12:05:44

Helikopter düştü, büyükelçiler öldü

Pakistan'ın kuzeyindeki Gilgit Baltistan bölgesinde 17 kişiyi taşıyan bir ordu helikopteri düştü. İlk belirlemelere göre, iki pilot, Norveç ve Filipinler'in büyükelçileri, Malezya ve Endonezya büyükelçilerinin eşleri kazada yaşamlarını yitirdi. 

Pakistan ordusu sözcülüğünden yapılan açıklamada, Giltit Baltistan bölgesindeki bir programa, aralarında yabancıların da bulunduğu ziyaretçileri götüren Mi-17 tipi 3 helikopterden biri, Naltar Vadisi'nde kazalı iniş yaptı.

Açıklamada, helikopterde 11 yabancı ülke vatandaşı ile 6 Pakistan vatandaşının bulunduğu belirtildi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Kendi mezarını kazdı: 'Dokuz canımı tükettim'

Haber Ara