Dolar

43,8449

Euro

51,5971

Altın

7.090,15

Bist

13.757,19

Esir İsrail askerinin annesinden kritik çağrı

Kassam Tugayları tarafından esir alınan İsrail askeri Şaol Aron'un annesinin, oğlunun hayatta olup olmadığına dair bilgi istediği bildirildi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-14 00:12:55

Esir İsrail askerinin annesinden kritik çağrı

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları tarafından esir alınan İsrail askeri Şaol Aron'un annesinin, Hamas'ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye'den oğlunun hayatta olup olmadığına dair bilgi istediği bildirildi.

İsrail Kanal 2 Televizyonu'nun haberine göre Aron'un annesi Zahava, El-Celil'de düzenlediği basın toplantısında, Heniyye'ye seslenerek, "İkinci defa sana sesleniyorum. Oğlum hayatta mı, değil mi? Bana bir işaret ver. Biliyorum bu işaretin bir bedeli var. Gilad Şalit'in ailesine yaptığın gibi bana da işaret verecek olursan takas anlaşması yapılması için devleti ve dünyayı ayağa kaldıracağımıza söz veriyorum" dedi.
Aron ayrıca, "Oğlumu bana geri getirin" diyerek İsrail hükümetine seslendi. Hamas, 2006'da esir aldığı Gilad Şalit'in İsrail hükümetine seslendiği 2 dakikalık bir video görüntüsü yayınlamış ve bunun üzerine İsrail 2009'da 20 Filistinli kadın esiri serbest bırakmıştı.

Kassam Tugayları'nın, 20 Temmuz 2014'te Gazze'de İsrail askerleri ile girdiği çatışmada Şaol Aron isimli bir İsrail askerini esir aldığı belirtilmişti.

Ahmet selam
Allahu Ekber . İşte bu. müslümanların izzetisiniz .

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara