Dolar

43,4123

Euro

52,0311

Altın

7.668,77

Bist

13.407,44

Esed, sanayicilerle bir araya geldi

Hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed'in sanayicilerle bir araya geldiği belirtildi...

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-01 02:51:00

Esed, sanayicilerle bir araya geldi

Ajanslarda yer alan bilgide; Hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed, Şam'da sanayicilerle buluştu.

Suriye lideri Esed, dün Şam ve kırsalında terör saldırıları nedeniyle fabrikalarının hasar görmesi ve kapatılmasıyla küçük işletmelerle yeniden sanayi sektörüne dönen sanayicilerden bir heyet ile bir araya geldi.

​SANA'nın haberine göre, Suriye ve halkına yönelik muhtelif yönlü savaş koşullarında Suriyeli sanayicilerin karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunları aşmak için çözüm önerilerinin ele alındığı görüşmede, sanayicilerin üretimi kalkındırıp ulusal ekonomiye destek olabileceklerine dikkat çekildiği belirtildi.

Batı ve Körfez medyasında çıkan bazı haberlerde, Suriye liderinin Lübnan'ın başkenti Beyrut'a ulaştırılarak Amerikan Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı iddia edilmişti.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Mardin'de hastane önünde silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Haber Ara