Dolar

44,5921

Euro

51,5873

Altın

6.706,08

Bist

13.014,54

Erdoğan ile Putin görüştü

İki liderin görüşmesinde Suriye'deki kimyasal silah saldırılarının bağımsız bir kuruluş tarafından araştırılmasında hemfikir olduğu öğrenildi

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-13 21:25:41

Erdoğan ile Putin görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü.

İki lider, görüşmede, Astana mekanizmasının ve Cenevre görüşmelerinin devamı açısından Türkiye ve Rusya'nın ortak çaba harcamasının önemine dikkati çekti.

Ateşkesin Suriye geneline yayılması yönündeki ortak çalışmaların sürdürülmesinin önemine değinilen görüşmede, İdlib'te sivilleri hedef alan kimyasal saldırı da gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmesinde, kimyasal silah kullanımının insanlığa karşı işlenen büyük bir suç olduğunu vurguladı.

İki lider, söz konusu saldırının, bağımsız ve meşruiyeti tanınmış bir kurum olan Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından soruşturulmasını desteklediklerini belirtti.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

İnternetten silah satışına 35 gözaltı

Haber Ara