Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Erdoğan ile Katar Emiri İsrail'i konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Harem-i Şerif’i ve Müslümanları hedef alan ihlalleriyle ilgili olarak Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-18 10:25:47

Erdoğan ile Katar Emiri İsrail'i konuştu

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, iki lider görüşme sırasında konuyla ilgili olarak farklı ülkelerle yaptıkları temaslar hakkında birbirlerine bilgi vergiler. İki lider, İsrail'in yaptıklarının kabul edilemez olduğuna dikkati çekerek, Mescid-i Aksa'yı hedef alan ihlallere karşı İslam ülkelerinin ortak bir tavır sergilemelerinin önemli olduğunu vurguladılar. İnfiale neden olan bu ihlallere karşı uluslararası toplumun da sessiz kalmaması gerektiği belirtildi.

Hakki
Yemen ve suriye fatihi arab ve akp koalisyonunu filistin de görmek isteriz.hayali gerçek oldu demek isteriz bizde biliriz böyle bir şeyin hayal olacağını. Kahraman sünni devletler bir tek kondu birleşir oda sia alevi düşmanıligi .☺

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara