Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Dua eden Müslüman genç uçaktan indirildi

Dua eden Müslüman gencin 'güvenlik' nedeniyle uçaktan indirildiği belirtildi...

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-08 02:23:44

Dua eden Müslüman genç uçaktan indirildi

Danimarka'da, dua ettiği için bir yolcunun şikayetine maruz kalan bir Müslüman'ın, güvenlik gerekçesiyle Kopenhag-Paris uçağından indirildiği öne sürüldü.

Radikal'de yer alan habere göre, İsveç'te bir yarışmaya katıldıktan sonra Danimarka'nın başkenti Kopenhag'dan Air France uçağı ile Paris'e, oradan da ülkesi Fas'a dönmeye çalışan 20 yaşındaki Müslüman genç, uçak kalkmadan dua ettiği ve dini bir film izlemeye başladığı için Kastrup Havalimanı'nda uçaktan indirildi. Gencin, bir yolcunun şikayeti üzerine kaptan tarafından uçaktan çıkarıldığı belirtildi.

Kastrup Havalimanı Polis Merkezi'nden yapılan açıklamada, arama sonrasında gencin çantasında şüpheli bir nesneye rastlanmadığı ifade edilerek, Faslı gencin yanlış anlaşılmadan dolayı uçaktan indirildiği bildirildi. İsmi açıklanmayan gencin bir sonraki uçakla ülkesine gittiği aktarıldı.

serhat
Faşizmin islam düşmanlığının bu kadarı. Allah düzeltsin. inş.
e türker
Adam gibi dua etse kimse birsey demez.o ucaktan atilacakkadar insanlari rahatsiz etmistir.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Prof. Özkaya: 'Antioksidan ve vitamin takviyeleri ömrü kısaltıyor'

Haber Ara