Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Çin'de çocuk yuvasında patlama: 7 ölü, 59 yaralı

Çin'de bir çocuk yuvasının yakınlarında gerçekleşen patlamada, içlerinde çocukların da olduğu 9'u ağır 59 kişinin yaralandığı, 7 kişinin de yaşamını yitirdiği öğrenildi. Patlamanın terör saldırısı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-15 23:03:17

Çin'de çocuk yuvasında patlama: 7 ölü, 59 yaralı

Çin'in doğusundaki bir kreşte meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 7 kişi yaşamını yitirdi. Şinhua ajansının haberine göre, patlama ülkenin Ciangsu eyaletinin Fıngşien ilçesindeki bir kreşte meydana geldi. Yerel yetkililer, ilk belirlemelere göre 7 kişinin öldüğünü açıkladı. Patlama sonrası ülkenin sosyal medya platformlarında yayınlanan görüntülerde, çok sayıda kişinin olay yerinde hareketsiz yattığı görülüyor. Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı belirtiliyor. Sağlık ekipleri kurtarma çalışmalarını yürütürken güvenlik ekipleri de patlamanın sebebine ilişkin soruşturma başlattı.

ÇOK SAYIDA YARALI

Patlamada 9'u ağır 59 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

Patlamanın nedeni araştırılıyor.

ÇOCUKLARINI YUVADAN ALIYORLARDI

Saldırının gerçekleştiği anda birçok kişinin çocuklarını almak için yuvaya gittikleri ifade edildi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, çok sayıda kadın ve çocuğun kanlar içinde yerde yattığı görülüyor. 

Haber Ara