Dolar

42,9645

Euro

50,4930

Altın

5.933,82

Bist

11.220,17

Barzani'nin 9 adamı kaçırıldı

Barzani ailesine ait olduğu bilinen Korek Telekom'a silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Barzani'nin 9 çalışanı kaçırıldı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-14 20:19:37

Barzani'nin 9 adamı kaçırıldı

Irak'ın Babil vilayetinde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'ye yakın ''Korek Telekom'' isimli cep telefonu operatörüne saldırı düzenlendiği ve 9 çalışanın kaçırıldığı bildirildi.

Korek Telekom ofisinden yapılan yazılı açıklamada, ''Silahlı bir grup dün akşam saatlerinde Babil kent merkezi Hille'deki Korek Telekom operatör merkezine saldırı düzenledi. Saldırıda operatör merkezi tamamen hasar görürken, aralarında 2 mühendisin de olduğu 9 çalışanımız kaçırıldı.'' denildi.

Açıklamada, söz konusu saldırı sonrası Babil ve ülkenin güneyindeki Necef, Kerbela, Divaniyye ve Musenna vilayetlerinde internet bağlantısının kesildiği kaydedildi.

Erbil merkezli Korek Telekom'un Barzani ailesine ait olduğu biliniyor.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Tatvan'da şehir merkezine inen kurt görüntülendi

Haber Ara