Dolar

42,7311

Euro

50,2887

Altın

5.951,48

Bist

11.286,81

Baba kızının boğulmasına göz yumdu

Dubai’de bir baba, cankurtaranlar tarafından ‘dokunulmasına‘ izin vermeyip 20 yaşındaki kızının boğularak ölmesine neden oldu.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-10 12:16:18

Baba kızının boğulmasına göz yumdu

Emirates 24|7'e konuşan Dubai Polisi Arama Kurtarma Ekibi Müdür Yardımcısı Ahmed Burqibah, Asyalı bir babanın eşi ve çocuklarını alarak Dubai'de bir plaja gittiğini, bir süre sonra kızının denizde çırpınmaya başladığını anlattı.

Bu sırada iki cankurtaranın kızı kurtarmak için denize yöneldiğini söyleyen Burqibah, “Ancak Asyalı baba iki yabancı tarafından dokunulması halinde kızının onurunu kaybedeceğini söyledi. Uzun boylu ve güçlü biriydi ve onlara engel oldu” dedi.

“Yabancılar tarafından dokunulmasındansa ölmesini tercih ederim” diyen baba, Dubai polisi tarafından gözaltına alındı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Kontrolden çıkan otomobil kafeteryaya girdi

Haber Ara