Dolar

32,4516

Euro

34,6441

Altın

2.393,32

Bist

10.045,74

Ampute atletten intihar girişimi

Sevgilisini öldürmek suçundan cezaevinde bulunan Ampute atlet Oscar Pistorius, intihar girişiminde bulundu...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-08 05:57:52

Ampute atletten intihar girişimi

Ajanslarda yer alan bilgide; Oscar Pistorius'un hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Paralimpik koşucunun bileklerini kestiği jiletlerin hapishane hücresinde bulunduğu belirtildi.

Hapishane yönetiminden ise kafaları karıştıran şu açıklama geldi: Pistorius yataktan düşerek bileklerinden sakatlandı ve bu yüzden hastaneye kaldırıldı.
Şüphe çeken bu açıklamanın ardından sosyal medyada “Bir insan yataktan düşerek bileklerini nasıl keser” sorusu sorulmaya başlandı.

6 YIL CEZA ALMIŞTI
Sevgilisi Reeva Steenkamp'ı öldürdüğü iddiasıyla ikinci kez yargılanan ve cinayetten suçlu bulunan Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius hakkında verilen ceza 6 Temmuz tarihinde açıklandı. Televizyonda canlı yayınlanan davada ünlü sporcunun 15 yıl hapis cezasına çarptırılması bekleniyordu. Ancak ünlü atlet hafifletici sebeplerden ötürü 6 yıl hapis cezası aldı.

Kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı 14 Şubat 2013'te Pretoria'daki evinde öldüren ünlü atlet mahkemedeki ifadesinde evine zorla girildiğini düşünerek banyo kapısından içeri ateş ettiğini ve o sırada kız arkadaşını yanlışlıkla vurduğunu savunmuştu.Karara itiraz eden 29 yaşındaki sporcunun cezası temyiz duruşmasında da değişmedi.

Haber Ara