Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

ABD Savunma Bakanı'ndan Fırat Kalkanı'na destek sözü

ABD Savunma Bakanı James Mattis, ülkesinin Fırat Kalkanı'na daha fazla destek sağlayacaklarını belirtti.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-16 10:32:27

ABD Savunma Bakanı'ndan Fırat Kalkanı'na destek sözü

TİMETURK | HABER MERKEZİ

Savunma Bakanı Fikri Işık ve ABD Savunma Bakanı James Mattis, NATO toplantısı için bulundukları Brüksel'de bir araya geldi. Taraflar düzenli bir şekilde diyalog kurmayı ve temasları sıkılaştırmayı kararlaştırdı.

Al Jazeera'nin haberine göre
Mattis, Fırat Kalkanı harekatında ABD ve koalisyon güçlerinin Türkiye'ye daha destek sağlayacaklarını teyid etti.

FİKRİ IŞIK'TNA PKK UYARISI

Işık ise, Suriye'de SDG ve PYD/YPG' adı altında örgütlenen, PKK'nın Suriye'de kullanılmasından duyulan rahatsızlığını bir kez daha dile getirdi.

Işık, "Terörle mücadele operasyanları bu şekilde başarılı olamaz. Bir terör örgütü, başka terör örgütüne tercih edilemez" diye konuştu.

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara