Dolar

44,8797

Euro

52,8210

Altın

6.913,50

Bist

14.458,94

ABD'de 'Suriye'ye daha fazla asker gönderelim' önerisi...

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Orgeneral Joseph Votel, Suriye’de IŞİD’e karşı mücadelenin hızlandırılması için daha fazla askere ihtiyaç duyacaklarını söyledi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-23 14:28:33

ABD'de 'Suriye'ye daha fazla asker gönderelim' önerisi...

Rudaw'ın Amerikan medyasından aktardığı haberlere göre Savunma Bakanı Jim Mattis ile Irak'ı ziyaret eden Votel, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Suriye'de IŞİD'e karşı elde edilen ivme konusunda çok endişeliyiz ve bu sebeple daha fazla katkı sağlamamız önemli" dedi.

Joseph Votel'in “Daha büyük bir yükü omuzlamamız söz konusu olabilir. Bu da bir seçenektir” ifadelerini kullandığı belirtildi.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) verilerine göre şu anda Suriye'de 500 civarında ABD özel kuvvet askeri bulunuyor.

ABD Başkanı Donald Trump göreve geldikten kısa bir süre sonra Pentagon'a bir genelge ile IŞİD karşıtı operasyonların hızlandırılması konusunda bir rapor hazırlama talimatı vermişti.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Tek kadın tek motor 81 il Türkiye' yolculuğu tamamlandı

Haber Ara