Dolar

32,5836

Euro

35,0060

Altın

2.464,69

Bist

9.883,45

Düğün salonları ne zaman açılacak? 2021 düğün salonları açıldı mı?

Düğün salonları ne zaman açılacak? Düğün salonları koronavirüs salgınında yaşanan 2. dalgadan sonra kapatılmıştı. Dünya evine girmeye hazırlananlar düğün salonları ne zaman açılacak diye araştırmaya başladı. 2021 düğün salonları açıldı mı? Düğün salonlarının ne zaman açılacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak vaka sayılarındaki düşüş sürerse düğün salonları da dahil birçok işletmenin açılması gündeme gelebilir. Düğün salonları ne zaman açılacak? Düğün salonlarının vaka sayılarında düşüş yaşanması durumunda Nisan ayı gibi açılması gündeme gelebilir.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-10 18:55:15

Düğün salonları ne zaman açılacak? 2021 düğün salonları açıldı mı?

Düğün salonları ne zaman açılacak 2021? Düğün salonları koronavirüs salgınında yaşanan 2. dalgadan sonra kapatılmıştı. Dünya evine girmeye hazırlananlar düğün salonları ne zaman açılacak diye araştırmaya başladı. Düğün salonları açıldı mı? Düğün salonlarının ne zaman açılacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak vaka sayılarındaki düşü sürerse düğün salonları da dahil birçok işletmenin açılması gündeme gelebilir. Düğün salonları ne zaman açılacak? Düğün salonlarının vaka sayılarında düşüş yaşanması durumunda Nisan ayı gibi açılması gündeme gelebilir. 

Düğün salonları ne zaman açılacak 2021

Düğün salonlarının ne zaman açılacağına dair henüz net bir açıklama yok. Koronavirüs vaka sayılarındaki düşüş dikkate alınarak düğün salonlarının yakın zamanda açıklaması umut ediliyor. Mart ve Nisan aylarında havaların ısınmasıyla ve vaka sayılarında düşüşün yaşanmasıyla düğün salonlarının yeniden açılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesiyle birlikte daha önce de yaptığımız gibi elbette kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız ama her bireyin kendi tedbirlerini sıkı bir şekilde uygulamaya devam etmesi şarttır." ifadesini kullanmıştı.

Düğün salonları açıldı mı?

Düğün salonlarını açılıp açılmadığı merak konusu. Dünya evine girmek için hazırlık yapanlar "Düğün salonları açıldı mı?" diye araştırıyor.  Tüm Türkiye'de uygulanmaya başlanan koronavirüs önlemleri kapsamında düğün salonları, halı sahalar ve internet kafeler kapalı durumda. Vaka sayılarında düşüş devam ederse normalleşme kapsamında düğün salonlarının açılması bekleniyor.

 

Haber Ara