Dolar

32,4950

Euro

34,8206

Altın

2.487,46

Bist

9.569,96

Gülper Özdemir kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi Ayşe

Gülper Özdemir kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin sevilen oyuncusu Gülper Özdemir'in karakteri çok sevildi. Peki ama Gülper Özdemir kimdir? Gülper Özdemir kaç yaşında, sevgilisi var mı? Hangi film ve dizilerde oynadı? Gülper Özdemir ne mezunu, hangi okulları okudu? Gülper Özdemir hayatı...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 12:42:33

Gülper Özdemir kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi Ayşe

Gülper Özdemir kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin sevilen oyuncusu Gülper Özdemir'in karakteri çok sevildi. Peki ama Gülper Özdemir kimdir? Gülper Özdemir kaç yaşında, sevgilisi var mı? Hangi film ve dizilerde oynadı? Gülper Özdemir ne mezunu, hangi okulları okudu ve nerede yaşadı? Gülper Özdemir hayatı...

Gülper Özdemir kimdir?

18 Kasım 1990 (31 yaşında) Almanya Frankfurt doğumlu olan Gülper Özdemir Akrep burcudur. Ekonomi alanında yüksek lisans yapmak için Frankfurt'a gitmiş olan babası daha sonra annesini yanına almıştır. Almanyaya yerleştikten sonra babası okuyan ve annesi çalışan Gülper Özdemir ailenin tek çocuğudur. Aslen Sinoplu olan Özdemir, orta ve lise eğitimini Almanya'da tamamlamıştır. Daha sonra ABD Truman StateUniversty'den mezun olmuştur.

Aynı zamanda Almanya'da RheinMainUniversity of AppliedSciences okulundan da eğitim almıştır. Oyunculuk eğitimine lise ve üniversite yıllarında birçok tiyatro topluluğunda yer alarak Almanya'da başlamıştır. Lise eğitimi döneminde tiyatro ile tanışmış olan Gülper Özdemir ilk olarak Bonnie&Clyde'ınBonnie'si olarak bir tiyatro oyununda sahne almıştır.

Hem Türkiye'de hem de Almanya'da tiyatrolarda sahne alan güzel oyuncu, daha sonra “New York TheLivingTheatre” ‘a oyuncu olarak katıldı. Judith Malina'nın ”No Place To Hide” oyununu sahnelendirdi. Tiyatro Frankfurt'ta Dünyanın ortasında bir yer ve Rudolf-Koch-Schule'de Bonnieand Clyde oyunlarında da yer aldı.

Birçok dizide yer alan Gülper Özdemir'in en çok yankı uyandıran ve tanınmasını sağlayan yapım, "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisinde rol aldığı Ayşe Karakteri oldu.

Gülper Özdemir'in oynadığı diziler

gülper özdemir hangi dizilerde oynadı

2015 Medcezir - Arya - Yardımcı Karakter

2016 Bana Sevmeyi Anlat - Simge Aydın - Yardımcı Karakter

2017 Kara Yazı - Derya Uluçınar - Başrol Oyuncusu

2017 Tutsak - Elif Ersöz - Başrol Oyuncusu

2018 Meleklerin Aşkı - Melek Saymaz - Başrol Oyuncusu

2019 Sen Anlat Karadeniz - Hazan - Başrol Oyuncusu

2021 Bir Zamanlar Kıbrıs - Ayşe - Başrol Oyuncusu

BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİ SENARİSTİ VE YÖNETMENİ KİMDİR?

BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Haber Ara