Dolar

32,5730

Euro

34,9752

Altın

2.421,49

Bist

9.722,09

Destan 23. bölümü full izle | ATV Destan yeni bölüm tek parça full HD izle | Destan youtubeda izle son bölüm

Destan 23. bölümü full izle | Atv ekranlarındaki Destan dizisinin 23. bölümü 'Akkız ve Batuga aşk ve ölüm çıkmazında!' başlığıyla verildi. Merakla beklenen Destan dizisinin son bölüm detaylarını sizler için derledik. Adeta destan kadar özeti yayınlanan dizinin yeni bölümü youtubeda yayınlandı mı? ATV Destan yeni bölüm tek parça full HD izle...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-05-18 14:21:41

Destan 23. bölümü full izle | ATV Destan yeni bölüm tek parça full HD izle | Destan youtubeda izle son bölüm

Atv ekranlarındaki Destan dizisinin 23. bölümü "Akkız ve Batuga aşk ve ölüm çıkmazında!" başlığıyla verildi. Merakla beklenen Destan dizisinin son bölüm detaylarını sizler için derledik. Adeta destan kadar özeti yayınlanan dizinin yeni bölümü youtubeda yayınlandı mı? ATV Destan yeni bölüm tek parça full HD izle...

Destan 23. bölümü full izle

Tarihi diziler arasında dikkat çeken yapım Destan, bu hafta oldukça heyecanlı geçti.

Destan youtubeda izle son bölüm

Destan dizisinin 23. bölümünü youtubeda tek parça olarak henüz yayınlanmadı. Diziyi tek parça izlemek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklayınız.

Destan yeni bölümde neler yaşandı?

Kazanan Batuga mı Obar mı olacak?

Esir haldeyken bile Türk'ün yüceliğini gösteren Batuga, Obar'ı öldürmek için beklenmedik bir hamle yapmıştı. Bu hamle sonucunda kazanan Batuga mı olacak yoksa Obar mı olacak?

İtbarakların yeni hedefi

Yüzlerce yıllık intikam için tekrar gün yüzüne çıkan İtbaraklar, atalarının intikamı için Gök Hanlığına saldırmış ve kırıp geçirmişlerdi. Vahşiliklerini intikam aşkıyla harmanlayan İtbaraklar'ın su sefer ki hedefi neresi olacaktır?

Ölümün pençesinde bir aşk

Batuga'yı kurtarmak için tehlikeden tehlikeye koşan Akkız'ı bu sefer çok daha büyük bir tehlike beklemektedir. Aşk ve ölüm çıkmazında kalacak olan Akkız ve Batuga'yı bu sefer nasıl bir sonuç beklemektedir. Kazanan aşk mı yoksa ölüm mü olacak?

Hanların savaşı

Atalarının intikamı için Gök Hanlığına saldıran Obar; Alpagu Han'ı esir etmişti. Oğuz Han ve Barak Han'ın savaş meydanında karşı karşıya gelmesinden yüzlerce yıl sonra bu kez Alpagu ile Obar hangi şartlarda karşı karşıya gelecek? Tarih tekerrür mü edecek yoksa bu defa sonuç farklı mı olacak?

Kaya'nın taht mücadelesi

İtbarakların saldırısını fırsat bilen Kaya, canını kurtardığı yetmezmiş gibi hem tahta geçmiş hem de Alpagu Han'ın bir daha saraya dönmemesi için oyunlar kurmuştu. Kaya'nın yaptığı bu hamleler başarılı olacak mı? Düşmanlarla anlaşan Kaya, kendi milletini ikna edebilecek mi?

Ulu Ece'nin intikam hamleleri

Kaya ve Yibek'in ihanetiyle tacını kaybeden Ulu Ece, yaşadığı durumu kabul etmeyip, intikam hamlelerine başlayacak. Ulu Ece'nin gazabından nasibini alanlar kimler olacak?

Destan 22. bölüm izle | Atv Destan son bölüm izle (22.bölüm) | Youtube Destan yeni bölüm tek parça full HD izle
Destan 21. bölüm tek parça izle Atv | Youtube Destan son bölüm izle | Destan 21. bölüm yeni bölüm full HD

Haber Ara