Dolar

32,4812

Euro

34,7667

Altın

2.442,86

Bist

9.939,31

Denize atlayarak intihar etti 2 yıl sonra canlı bulundu

Kolombiya’da yaşanan olayda balıkçılar, kayboluşundan 2 yıl sonra denizin ortasında tahtalara tutunmuş halde bulunan 46 yaşındaki Angelica Gitan adlı kadını buldu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-30 14:01:57

Denize atlayarak intihar etti 2 yıl sonra canlı bulundu

Kolombiya'da yaşanan ilginç olayda, kayboluşundan 2 yıl sonra denizin ortasında tahtalara tutunmuş halde Angelica Gitan(46) adlı kadın balıkçılar tarafından bulundu.

New York Post'tun paylaştığı habere göre, balıkçılar geçtiğimiz hafta sonu kadını denizin üzerinde bitkin bir halde buldular. Gitan'ı kurtaran balıkçılar, kadının ilk başta hareketsiz olduğunu, bu yüzden öldüğünü düşündüklerini ifade ederken, parmaklarının oynadığını görünce hastaneye götürdüklerini anlattı.

Hastaneye kaldırıldıktan sonra yerel medyaya konuşan Gitan, "Tanrıya şükür, hala hayattayım" dedi.

20 yıldan fazla bir süredir eşinden şiddet gördüğünü ifade eden kadın, eşi ve ailesinden kaçarken denize atlayarak intihar etmek istediğini söyledi.

Denize atladıktan sonra intihar kararından pişman olduğunu ifade eden Gitan, “Şimdi yeniden doğdum. Tanrı ölmemi istemiyor" dedi.

Gitan'ın ortadan nasıl kaybolduğunu araştıran polis yetkilileri, bu zamana kadar kadının denizde nasıl hayatta kaldığını araştırıyor.

Haber Ara