Dolar

32,5818

Euro

35,0262

Altın

2.458,27

Bist

9.796,56

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha çok beklerler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Milletten demokrasinin kurallarıyla alamadıkları yetkinin, gaspla kendilerine takdimini bekleyenler kusura bakmasınlar, daha çok beklerler.' dedi

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-20 14:36:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha çok beklerler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Sakarya, Yalova, Kırklareli, Edirne ve Çanakkale İl Kongrelerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çok partili siyasi hayatla birlikte, ellerinden kayıp giden tek parti faşizmine hala özlem duyanların olduğunu biliyoruz. Milletten demokrasinin kurallarıyla alamadıkları yetkinin, gaspla kendilerine takdimini bekleyenler kusura bakmasınlar, daha çok beklerler." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yalan ve iftira üzerine kurulu anlamsız polemiklerle ülkenin vaktini, milletin enerjisini heba edenlere eyvallahlarının olmayacağını söyledi.

"İl kongrelerinde de görev değişikliği olacaktır"  

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti:

"Bundan sonraki il kongrelerimizde de görev değişiklikleri mutlaka olacaktır. Bu kutlu çatı altında görev yapmış kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Kendini AK Parti ailesinin ferdi hisseden herkese partimizin tüm kademeleri açıktır, açık kalacaktır.

Tek parti faşizmine hala özlem duyanlar olduğunu biliyoruz. Rahmetli Özal'ın reformları kabullenemeyenlerin yaşadıkları savrulmaları da biliyoruz.

Kendi partileri içindeki taciz, tecavüz, hırsızlıklarla yüzleşmeyenlerle milletimizin ağır bir ders vereceğini Cumhur İttifakı olarak bugünden görüyoruz."

Haber Ara