Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

CHP'li eski vekil Yılmaz Ateş: Partim FETÖ'ye teslim olmuştur

CHP'li eski vekil Yılmaz Ateş, CNN Türk'te katıldığı bir programda 'MHP'yi ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nü tebrik ediyorum. Maalesef benim partim teslim oldu ama MHP ve Fenerbahçe o terör örgütüne (FETÖ) teslim olmadı. Eğer dik durabilseydik 15 Temmuz darbe girişimi de olmayacaktı' dedi. CHP Grupbaşkanvekili Özgür Özel, bu açıklamalara tepki gösterirken, Ak Parti ve MHP'den Ateş'e destek geldi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-10-24 08:00:56

CHP'li eski vekil Yılmaz Ateş: Partim FETÖ'ye teslim olmuştur

CHP'nin eski Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, CNN Türk ekranında katıldığı bir programda "CHP'nin FETÖ'ye teslim olduğunu" söyledi.

Ateş, canlı yayında, "MHP'yi ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nü tebrik ediyorum. Maalesef benim partim teslim oldu ama MHP ve Fenerbahçe o terör örgütüne (FETÖ) teslim olmadı. Eğer dik durabilseydik 15 Temmuz darbe girişimi de olmayacaktı" dedi.

1_204

CHP'DEN TEPKİ GELDİ

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, eski CHP'li vekil Yılmaz Ateş'in açıklamalarına tepki gösterdi. Özel, "Bu açıklamanın siyasi çıkar, ikbal ve gündemde kalma maksadıyla yapıldığına hiçbir Cumhuriyet Halk Partili'nin şüphesi yoktur. Kendisini noktasız, virgülsüz şekilde ayıplıyoruz, kınıyoruz. Yılmaz Ateş kendisini siyaseten gündeme getirebilmek için geçmişte çok önemli görevlerde bulunduğu partiye doğrudan, kasten ve taammüden ihanet etmiştir. Söylediği sözlerin hiçbir noktasında gerçekle bir bağdaşma olmadığı gibi bunun kişisel siyasi çıkar, ikbal ve gündemde kalma maksadıyla yapıldığına hiçbir Cumhuriyet Halk Partili'nin şüphesi yoktur. Kendisini noktasız, virgülsüz şekilde ayıplıyoruz, kınıyoruz" dedi.

chp-li-ozgur-ozel-den-yilmaz-ates-in-12557265_7892_osd

Haber Ara