Dolar

32,5100

Euro

34,8699

Altın

2.450,31

Bist

9.889,53

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba:

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-20 14:09:45

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba:
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Bizim kendi değerlerimize uymayan bir partiyle koalisyon yapmayacağız. Türkiye'nin ve bölgenin huzura kavuşması için AKP'siz bir iktidar formülünü tüm muhalefet partilerinin bilmesi ve hayata geçirmesi gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

CHP Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Ağbaba, Hekimhan ve Arguvan ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü.

25. dönem milletvekili genel seçiminde verdikleri destek nedeniyle ilçe örgütlerine ve muhtarlara teşekkür eden Ağbaba, CHP Arguvan İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada, koalisyon formülleriyle ilgili açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'nun 14 maddelik koalisyon ilkelerini açıkladığını anımsatan Ağbaba, "Bizim kendi değerlerimize uymayan bir partiyle koalisyon yapmayacağız. Türkiye'nin ve bölgenin huzura kavuşması için AKP'siz bir iktidar formülünü tüm muhalefet partilerinin bilmesi ve hayata geçirmesi gerekiyor. Biz sorumluluk almaya hazırız. Ülkenin geleceği için sorumluluk almaya hazırız. Türkiye'yi yönetmeye hazırız. Umarız halkın istediği gibi bir sonuç çıkar. Türkiye rahat bir nefes alır" ifadelerini kullandı.

Parti olarak kimseye ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini belirten Ağbaba, açıklamasında şunları kaydetti:

"4 yıl boyunca boynumu bükmedim. Muhalefet milletvekiliyim diye geri durmadım. İktidar partisi olursak ayrım yapmadan hizmet vereceğiz. Oy vermedi diye kimseye haksızlık yapılmayacak. Hekimhan'da, Arguvan'da oy vermedi diye kimseye eksik hizmet götürmeyeceğiz . Oy versin, vermesin herkese eşit hizmet götüreceğiz. Kimseyi ayırmayacağız. Vergiyi eşit dağıtacağız. Tüm Malatya'ya örnek olacağız."

Haber Ara