Dolar

32,5752

Euro

34,9733

Altın

2.455,97

Bist

9.774,38

CHP'den 'Aziz Kocaoğlu' açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, Aziz Kocaoğlu'nun İzmir'de aday adaylığını açıklamasını değerlendirdi. Öztrak, 'Sayın Kocaoğlu aday adaylarımızdan bir tanesi, diğer tüm aday adaylarıyla eşit şartlarda değerlendirilecektir' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-21 20:59:41

CHP'den 'Aziz Kocaoğlu' açıklaması

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Toplantı sırasında Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak basın mensuplarının karşısına çıktı.

AZİZ KOCAOĞLU AÇIKLAMASI

Öztrak, soru üzerine Aziz Kocaoğlu'nun İzmir'de aday adaylığını açıklamasını da değerlendirdi. "İzmir adayı henüz açıklanmadı ve Sayın Kocaoğlu yeniden aday olacağını söyledi. Bununla ilgili MYK'da bir değerlendirme yapıldı mı?" sorusuna Öztrak, şöyle yanıt verdi:

"Bütün adaylarımızın bir an önce açıklanması için arkadaşlarımız hızla çalışıyorlar. Mümkün olursa bu hafta yapılacak ilk Parti Meclisi toplantısında bu adayların açıklanacağını bana ifade ettiler. Sayın Kocaoğlu aday adaylarımızdan bir tanesi. Diğer tüm aday adaylarıyla eşit şartlarda değerlendirilecektir."

Haber Ara