Dolar

32,5839

Euro

35,0281

Altın

2.461,49

Bist

9.883,44

Cemal Hünal'ın eşi kimdir? Lale Cangal kim?

Cemal Hünal'ın Survivor'da kazandığı popülerlik sonucunda eşi Lale Cangal merak konusu haline geldi. Peki ama Lale Cangal kimdir? Lale Cangal ne mezunu, oyuncu mu? Nereli, nerede doğdu? Lale Cangal'ın oğlunun adı ne? Lale Cangal yaşı, kilosu, boyu, çocuğu ve eşi...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 22:44:33

Cemal Hünal'ın eşi kimdir? Lale Cangal kim?

Cemal Hünal'ın Survivor'da kazandığı popülerlik sonucunda eşi Lale Cangal merak konusu haline geldi. Peki ama Lale Cangal kimdir? Lale Cangal ne mezunu, oyuncu mu? 

Survivor'a katılan ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın eşi Lale Cangal'ın gizli hayatı merak konusu haline geldi. Özel hayatını gözler önünde yaşamayan Lale Cangal keman bölümü mezunu ve oyuncudur. İşte detaylar...

Lale Cangal Kimdir?

Lale Cangal 1981 yılında Hollanda‘da doğmuştur. 2011 yılında oyuncu Cemal Hünal ile evlenmiştir. Bu evliliğinden Doğan isminde bir oğlu vardır. Cangal, şimdiye kadar Yeniden Başla, Annem, Benden Baba Olmaz, Dudaktan Kalbe, Kurtlar Vadisi Pusu, Emret Komutanım, Herkes mi Aldatır ve Araf Zamanı isimli projelerde oynamıştır.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Keman Bölümünden mezun olmuştur. Bir oyunculuk ajansına bağlı olarak oyunculuk çalışmalarını sürdürmüştür. Şimdilerde takı tasarımı ile ilgileniyor.

Haber Ara