Dolar

32,4537

Euro

34,8244

Altın

2.446,27

Bist

9.914,05

Çay içen BMW Kazanıyor 40. Yıl Mevlana Çay Kampanyası' Tutus Media ekibi ile başladı!

Avrupa'da 40 yıldır en çok tercih edilen geleneksel lezzet Mevlana Çay, 40 yaşında. Seylan çayının en özel hali tüm doğallığı ve lezzetiyle 40 yıldır sofralarınıza konuk oluyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-05 11:16:11

Çay içen BMW Kazanıyor 40. Yıl Mevlana Çay Kampanyası' Tutus Media ekibi ile  başladı!

Çay içen BMW Kazanıyor 40. Yıl Mevlana Çay Kampanyası" Tutus Media ekibi ile başladı!

Avrupa'da 40 yıldır en çok tercih edilen geleneksel lezzet Mevlana Çay, 40 yaşında. Seylan çayının en özel hali tüm doğallığı ve lezzetiyle 40 yıldır sofralarınıza konuk oluyor. Avrupa'nın en çok tercih edilen Seylan Çayı olan Goran Tea Mevlana Çay, 40. yaşını Tutus Media tarafından hazırlanan tasarımlar, reklam filmi ve yenilenen web sitesi tasarımıyla kutluyor. Avrupa'da 360 derece medya planlama ajansı olarak profesyonel hizmet sunan Tutus Media, Mevlana Çay'ın 40. yılı dolayısıyla her aşamasını planladığı bir çekiliş de düzenliyor.

Mevlana Çay ürünlerinde BMW kazanma fırsatı!

WhatsApp Image 2020-10-05 at 11.09.31 (1)

Avrupa Medya Planlama, web sitesi tasarımı, sosyal medya, SEO, internet ve televizyon reklam filmleri gibi birçok tanıtım ve reklam faaliyetinde işbirliği yapan Tutus Media ve Goran Tea Mevlana Çay, çok özel 40. Yıl kampanyasında da birlikte çalışma kararı aldı. Seylan çayını en doğal haliyle evlerinize getiren 40 yıllık lezzet Mevlana Çay için hazırlanan özel kampanya ile sürpriz ödüller kazanabilirsiniz. A'dan Z'ye Tutus Media tarafından hazırlanan 40. Yıl özel kampanyası ile Mevlana Seylan çay paketlerinden çıkan şifrelerle bir BMW ve yüzlerce sürpriz ödüle sahip olabilirsiniz.

Mevlana Çay için 40. yıl kampanyasına özel bir web sitesi de tasarlayan Tutus Media, kampanyanın tüm organizasyonu üstlendi. Çekilişe özel ürünlerin etiket ve ambalaj tasarımlarından, reklam filmlerine ve çekilişin yapılacağı yer, zaman planlamasından, noter ayarlamaya kadar her aşama Tutus Media tarafından organize edildi. 40 yıllık doğal lezzet Goran Tea için hazırlanan kutlama faaliyetlerinin tüm aşamalarında özgün ve dikkat çeken tasarımlar yer aldı.

Ambalajdan logoya 40. Yıla özel tasarımlar!

Kampanya dahilinde hazırlanan Mevlana Çay'ın hem yeni tasarım çay paketlerini hem de Tutus Media tarafından tasarlanan 40. yıl logosunu çok seveceksiniz. Seylan çayını 40 yıldır sofralarınızla buluşturan Goran Tea ambalajlarında da yenilikler sizleri bekliyor. Yeni tasarım etiketleri ve 40. yıl logosuyla yenilenen Mevlana Çay, yeni metal kutusuyla da oldukça dikkat çekici. Tutus Media GmbH tarafından tasarlanan metal (teneke) kutu, Mevlana Çay 40. yıl kampanyasının en özel tasarımlarından biri olarak ön plana çıktı.

Ceylon çayının en çok tercih edilen markası Mevlana Çay için 40. yıla özel reklam filmleri de hazırlandı. Tutus Media tarafından çekilen reklam filmi dışında bir de çekilişe özel 3D animasyon reklam filmi hazırlandı. Yazılı, görsel, sanatsal ve tasarımsal öğelerin öne çıktığı multimedya içeriklerinin yer aldığı, Mevlana Çay 40.yıl kampanyasının A'dan Z'ye her aşamasında titiz bir çalışma yürütüldü.

Tutus Media, Goran Tea çeşitlerinin ambalaj tasarımlarından, 40. yıl logosuna kadar birçok yenilik hazırladı. Avrupa Medya Planlama alanında uzman olan Tutus Media ekibi ile işbirliği yapan Mevlana Çay 40. Yıla özel tüm çalışmalarında profesyonel bir hizmet aldı.

Haber Ara