Dolar

32,4379

Euro

34,7865

Altın

2.449,97

Bist

9.923,10

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı istifa etti! Şimdi gözler Ankara ve Balıkesir'e çevrildi

Ak Parti'de beklenen istifaların ilki Bursa cephesinden geldi! Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa ettiğini açıklarken, şimdi gözler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a çevrildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-23 17:11:05

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı istifa etti! Şimdi gözler Ankara ve Balıkesir'e çevrildi

TIMETURK | HABER MERKEZİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in ve Niğde Belediye Başkanı AK Parti'li Faruk Akdoğan'ın istifalarının ardından bugün dördüncü istifa da Bursa'dan geldi.

DÖRDÜNCÜ İSTİFA BURSA'DAN GELDİ

Bugün saat 16.00'da konuşma yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe konuşmasının arından kürsüden indi ve burada bekleyen gazeteci ordusuna açıklama yaparak istifa ettiğini söyledi. 

GÖZLER ANKARA ve BALIKESİR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin açıklamasının ardından şimdi ise gözler Ankara ve Balıkesir'e çevrildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da istifa etmesi bekleniyor.

MELİH GÖKÇEK BEŞTEPE'DE!

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talep etmesi üzerine Erdoğan'ın kendisine bugün için randevu verdiği haberleri geldi. Gökçek'in buna binaen saat 16.00'da beştepe'ye gittiği açıklandı.

AHMET EDİP UĞUR İSTİFA EDECEK Mİ?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmenin ardından istifa edeceği beklenirken, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un ne yapacağı merak ediliyor.

manset_2

Haber Ara