Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

'Bu yaz, internetten en çok altın aldık'

'Bu yaz, internetten en çok altın aldık'

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-27 11:17:38

'Bu yaz, internetten en çok altın aldık'
Kliksa.com verilerine göre, altın, takı ve mücevherat ürünleri bu yaz geçen yıllara göre e-ticarette en çok tercih edilen ürünler olarak öne çıktı.

Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu Kliksa.com, yaz mevsimi boyunca internet üzerinden en çok tercih edilen ürünleri açıkladı. Buna göre, haziran, temmuz ve ağustos aylarını kapsayan yaz döneminde, altın, takı ve mücevherat ürünleri, oyun ve oyun konsolu ile kozmetik ürünleri önceki yıllara göre en çok tercih edilen ürünler oldu ve bu ürünlerde önemli oranda talep artışı görüldü.

Türkiye genelinde en çok online ürün satın alınan iller, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Konya, Adana, Balıkesir, Mersin, Muğla, Tekirdağ ve Gaziantep olarak sıralandı.

Online alışverişte, akıllı telefon, bilgisayar, televizyon bebek bezi, oto lastiği ve parfüm gibi ürünlere olan talep devam etti. Kadınlar, yaz döneminde en çok bebek bezi, parfüm, akıllı telefon, elektrikli süpürge ve ütü satın aldı. Kadınların en çok alışveriş yaptığı iller sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Antalya, Adana, Balıkesir, Konya ve Muğla oldu. Erkekler ise en çok akıllı telefon, bebek bezi, USB bellek, oto lastiği ve televizyon satın aldı. Erkeklerin en çok alışveriş yaptığı iller de İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Konya, Adana, Mersin ve Balıkesir oldu.

Haber Ara