Dolar

32,4696

Euro

34,8542

Altın

2.445,88

Bist

9.881,94

Bir şehit için böyle söylenir mi? Şehidin geride bıraktıklarına böyle mi sahip çıkılır?

Canını ülkenin bekası için, bizlerin bu topraklarda emin bir şeklide yaşaması için seve seve veren aziz şehitlerimizin geride bıraktıkları geride bıraktıkları hatıralarına, anne, baba, kardeş, eş ve çocuklarına ne kadar ilgi ve alaka gösteriyoruz. Maalesef Kocaeli Devlet Hastanesinde bir şehit yakınına söylenen söz tüm şehitlerimizin kemiklerini sızlattı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-26 05:53:52

Bir şehit için böyle söylenir mi? Şehidin geride bıraktıklarına böyle mi sahip çıkılır?

Tedavi olmak için Kocaeli Devlet Hastanesine gelen şehit kardeşi, henüz bilinmeyen bir sebeple hastanede şoför olarak çalışan V.Y. ile tartıştı. Tartışmanın ardından evine dönen kişi, durumu ağabeyi Y.A.'ya anlattı.Bunun üzerine Y.A. şoför ile konuşmak için hastaneye gitti.

İkili arasında da tartışma çıktı. Tartışma sırasında Y.A. şoföre kardeşi için, "O bir şehit kardeşi, sizin onu koruyup sahip çıkmanız gerekirken neden böyle yapıyorsunuz?" demesi üzerine, şoför iddiaya göre, "Benim için mi şehit oldu? Bana ne? 20 yıl olmuş şehit olalı" diye karşılık verdi. Tartışmanın büyümesi üzerine şoför V.Y. ve yanındaki bir kişi, Y.A.'yı darbetti.

Olayın ardından Y.A. ve kardeşi hastanede görev yapan V.Y. hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılarak, tarafların ifadeleri alındı. İl Sağlık Müdürlüğü ise konuyla ilgili inceleme başlattı.

Haber Ara