Dolar

32,4516

Euro

34,7890

Altın

2.443,61

Bist

9.941,59

Beşiktaş-Olympiakos maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş'ın Oliympiakos ile Vodafone Arena'da oynayacağı rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-13 16:35:12

Beşiktaş-Olympiakos maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Türkiye'nin Avrupa'da kalan son temsilcisi Beşiktaş Olympiakos ile Yunanistan'da oynadığı ilk maçta 1-1 gibi avantajlı bir skorla ikinci maça çıkmaya hazırlanıyor.

BEŞİKTAŞ HANGİ ŞARTLARDA TURU GEÇECEK?

Deplasmanda gol atan temsilcimiz, evinde aldığı galibiyetlerde turu geçen taraf olacak. 0-0 beraberlik durumunda da turu geçen taraf Beşiktaş olacak. 1-1'lik beraberlikte ise maç uzatmaya gidecek. Beşiktaş, 1 golden fazla yediği beraberliklerde ise turu Yunan temsilcisi Olympiakos geçecek. Yine maçı Olympiakos'un kazanması halinde turu geçecek olan taraf Olympiakos olacak. 

BEŞİKTAŞ OLYMPIAKOS MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş - Olympiakos rövanş maçı 16 Mart'ta Vodafone Arena'da oynanacak. Maç saat 21.00'da başlayacak. Mücadele TRT 1'den şifresiz yayınlanacak.

MARCELO OLYMPIAKOS MAÇINDA OYNAYAMAYACAK

Beşiktaş defansının önemli ismi Marcelo Kayseri maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle Olympiakos maçında forma giyemeyecek.

Savunma hattın Marcelo'nun yokluğunda Tosic ve Mitrovic ikilisinin forma giymesi bekleniyor. Ersan Gülüm ise adı UEFA listesinde yer almadığı için kadroda yer alamayacak.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Fabri, Tosic, Mitrovic, Gökhan Gönül, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Babel, Quaresma, Aboubakar

BEŞİKTAŞ'IN UEFA'YA VERDİĞİ KADRO LİSTESİ

Fabricio Ramirez, Matej Mitrovic, Adriano Correia, Dusko Tosic, Ricardo Quaresma, Vincent Aboubakar, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ömer Şişmanoğlu, Tolgay Arslan, Necip Uysal, Cenk Tosun, Tolga Zengin, Marcelo Guedes, Andreas Beck, Atınç Nukan, Ryan Babel, Gökhan Gönül, Gökhan İnler, Caner Erkin, Anderson Talisca, Utku Yuvakuran. 

 

Haber Ara