Dolar

32,4516

Euro

34,7890

Altın

2.443,61

Bist

9.941,59

Beşiktaş Leipzig maçı sonrası Quaresma hangi açıklamaları yaptı?

Beşiktaş'ın Leipzig galibiyeti sonrası Quaresma hem Fenerbahçe hakkında hemde Leipzig maçı hakkında açıklamalar yaptı. İşte o açıklamanın detayları...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-27 11:03:06

Beşiktaş Leipzig maçı sonrası Quaresma hangi açıklamaları yaptı?

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Ricardo Quaresma Şampiyonlar Ligi'nde ki 2-0 yendikleri Leipzig mücadelesi  sonrasında önemli açıklamalar yaptı. Portekizli Quaresma, Leipzig galibiyetiyle ilgili neler söyledi?

vvvvvvvvvvvvvvv

Quaresma ; "İyi oynadık, takım gibi oynadık. Üstünlüğü de erken yakaladık. Şimdi Trabzonspor maçına odaklanacağız" dedi.

Talisca ile ilgili olarak ise Quaresma ; "Kaliteli oyuncularla oynamak her zaman iyidir. Ben onun nereye koşacağını biliyorum, o da benim nereye atacağımı biliyor" şeklinde konuştu.

Fenerbagçe derbisiyle ilgili olarak ise; "Leipzig ve Fenerbahçe maçı birbirinden farklı maçlar. Fenerbahçe maçında futbol oynamamız etkilendi. Ben Fenerbahçe maçı ile ilgili konuşmak istemiyorum, yoksa ceza alırım. Bizim takım olarak ne kadar iyi oynadığımızı herkes biliyor." açıklamasını yaptı. Quaresma son olarak "Burası benim evim. Her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum. Beşiktaş'ta olduğum sürece kanımın son damlasına kadar savaşacağım" dedi.

 

Haber Ara