Dolar

32,2656

Euro

34,7296

Altın

2.399,50

Bist

10.336,50

Beşiktaş, İsmail'i bırakmadı

9 sezondur Beşiktaş formasını terleten İsmail Köybaşı ile EURO 2016'dan sonra sözleşme yenileneceği öğrenildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-08 13:55:50

Beşiktaş, İsmail'i bırakmadı

Fanatik'in haberine göre, Kara Kartal'da tam 9 sezon görev yaptıktan sonra Siyah-Beyazlılar'la sözleşmesi sona eren İsmail Köybaşı, yönetimle yaptığı yeni kontrat görüşmelerinden sonuç alamamıştı. Bu gelişme sonrasında 26 yaşındaki futbolcunun menajeri, gelen teklifleri değerlendirmeye başlamış, taraflar İspanya La Liga ekibi Espanyol'la ilk teması kurmuştu. Bonservisi elinde bulunması sebebiyle birkaç Almanya ekibinin de radarında bulunan başarılı oyuncu konusunda teknik direktör Şenol Güneş'ten yönetime net mesaj geldi. Güneş, Köybaşı'nın performansından memnun olduğunu belirterek başarılı ismin takımda tutulmasını istedi.

İSMAİL KÖYBAŞI'NIN MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

Bu gelişme sonrasında yönetim, futbolcunun menajeriyle tekrar masaya oturdu. A Milli Takım'ın Euro 2016 kadrosunda bulunması sebebiyle Fransa'da bulunan Köybaşı'nın, gelişmeleri menaceri aracılığıyla takip ettiği ve önceliğini Beşiktaş'ta kalmak olarak belirlediği öğrenildi.

İSMAİL KÖYBAŞI HÜCUM HATTINDA ARTIK DAHA FAZLA ETKİLİ OLUYOR

Siyah-Beyazlılar'ın sezonu şampiyon olarak kapattığı Süper Lig'de 27 karşılaşmaya çıkan İsmail Köybaşı, takımına 1 asistlik katkı sağlamıştı. Köybaşı, Şenol Güneş'in takıma gelmesiyle birlikte hücum hattında etkin bir isim hale gelmesiyle dikkat çekmişti.

Haber Ara